Koel loods bouwen

Koel loods bouwen

Als u een koel loods wilt laten bouwen door een professional gaat u naar Miedemabouw. Als ervaren bouwbedrijf uit Groningen bouwen we verschillende loodsen voor de agrarische en industriële sector, waaronder koel loodsen.

Laat uw koel loods bouwen door een specialist

Een koel loods wordt veelal gebruikt als een opslagplaats voor producten die continu gekoeld moeten blijven. Denk bijvoorbeeld aan levensmiddelen en etenswaren. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector weten we precies hoe we een optimale geïsoleerde loods moeten bouwen.

We kunnen u niet alleen bedienen als het gaat om het bouwen van de koel loods, we kunnen u ook helpen aan koelapparatuur. We werken samen met verschillende partijen die gespecialiseerd zijn in koelapparatuur. Mocht u een keer een probleem hebben met uw koelapparatuur dan staan zij direct voor u klaar.

Miedemabouw kan de perfecte koel loods bouwen

Bij het bouwen van een koel loods spelen factoren zoals inrichting, architectuur en materiaalgebruik een grote rol. Miedemabouw uit Groningen denkt graag met u mee en komt altijd met passende en innovatieve oplossingen. Samen met u bespreken we de plannen zodat beide partijen precies weten wat de bedoeling is. Vervolgens zetten we onze vakmensen aan het werk.

Omdat we 90% van alle bouwwerkzaamheden zelf uitvoeren hoeven we geen onderaannemers in te schakelen. Dit zorgt ervoor dat we slagvaardig te werk kunnen gaan en het proces continu kunnen bewaken. Zo leveren we altijd een loods op dat voldoet aan zowel onze eigen als uw strenge eisen.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:04:18+02:00