Nieuwbouw2019-01-28T12:16:02+02:00

Nieuwbouw

Kiezen voor nieuwbouw; dat is een grote stap en, niet onbelangrijk, een grote kostenpost. Begrijpelijk dat u uw droom dan ook zonder zorgen gerealiseerd wilt zien worden.

MIEDEMAbouw snapt dat volkomen! Daarom vinden wij het belangrijk u persoonlijk te betrekken in het hele proces, van A tot Z. Uw wensen vormen de rode draad, met onze adviezen en ideeën vlechten wij er hier en daar een stukje aan, zodat u niet voor ongewenste of onrealiseerbare verrassingen komt te staan. Bovendien begeleiden we u in het hele bouwproces, van de ontwerpfase tot de uiteindelijke oplevering. Ook bij vergunningsaanvragen zijn we u van dienst.

Hoge kwaliteit en scherpe prijs

Naast de persoonlijke service is ons fundament gebouwd op kwaliteit en prijs. Dat wil zeggen dat wij alleen met hoogwaardige materialen werken en altijd tegen een concurrerende prijs. Omdat wij bijna alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren en dus geen of weinig tussenschakels hebben, kunnen wij een veel scherpere prijs bieden dan concurrenten. Bovendien maakt deze werkmethode het mogelijk te werken met korte communicatielijnen en met strakke planningen, waardoor er veel tijdswinst is te behalen.

MIEDEMAbouw is als specialist thuis in de bouw van zowel agrarische als industriële loodsen, hallen en panden. Wilt u meer weten over onze specialisaties, klik dan op één van onderstaande foto’s voor meer informatie en voorbeelden van gerealiseerde projecten.

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl