Stalbouw Heerenveen

Stalbouw Heerenveen

Het realiseren van stallen is meer dan een vloer storten, een paar wanden optrekken en het geheel van een dak voorzien. Een goede stal moet voldoen aan hoge eisen om het welzijn van de dieren die er worden ondergebracht zo veel mogelijk te garanderen. Of u nu een stal wilt laten bouwen voor kippen of voor paarden, Stalbouw Heerenveen kan u van dienst zijn. Ons bedrijf heeft al jaren ervaring met het bouwen van stallen van diverse afmetingen.

Kies voor een stal van stalbouw Heerenveen

Natuurlijk wilt u het beste voor uw dieren en dus kiest u voor een stal die gebouwd is door Stalbouw Heerenveen. Wij realiseren uitsluitend kwaliteitsprojecten. De stal zal voorzien zijn van alle moderne mogelijkheden voor ventilatie en lichtinval om het welzijn van de dieren zo goed mogelijk te waarborgen. Vooral voor dieren die nooit buiten komen is het belangrijk dat zij een zo goed en diervriendelijk mogelijk leven leiden.

Vraag nu een offerte aan voor uw nieuwe stal

U kunt direct via internet een offerte aanvragen als u plannen heeft om een nieuwe stal te laten bouwen. U kunt zich door ons ook eerst nader laten informeren over de mogelijkheden en de te gebruiken materialen. Als u een strakke planning heeft kunt u direct contact opnemen, wij zullen er alles aan doen om aan uw planning tegemoet te komen. Binnenkort staan uw dieren in hun nieuwe stal waar ze hopelijk een prettig leventje zullen leiden.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:11:49+02:00