Werktuigberging Drenthe

Werktuigberging Drenthe

Bent u op zoek naar een ruime opslagplaats voor uw werktuigen? Voor een werktuigberging Drenthe bent u bij Miedemabouw aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf in hallenbouw dat al sinds 1951 actief is. Onze vijftig vaklieden zijn gespecialiseerd in vele bouwactiviteiten, met name voor de agrarische sector. Heeft u ruimte nodig voor bijvoorbeeld het bergen van tractoren of hoogwerkers in de regio Friesland, Groningen, Drenthe of de Noordoostpolder, dan kan Miedemabouw voor u aan de slag gaan. Vrijwel al het werk wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Miedemabouw werkt efficiënt bij werktuigberging Drenthe

Bij het bouwen van een werktuigberging, bedrijfshal of productiehal gaan wij efficiënt en duurzaam te werk. Dankzij ons grote productieterrein in Grijpskerk en houthandel in Lutjegast kunnen wij materialen zelf voorbereiden en vervolgens transporteren naar de bouwplaats. Zonder tussenbedrijven dus, zodat het bouwproces lekker vlot verloopt en u weet wat u kunt verwachten. U kunt speciale voorkeuren, bijvoorbeeld voor energiebesparing, aan ons doorgeven; onze ervaren vaklieden weten er altijd wel raad mee. Natuurlijk kunnen wij tevens advies geven. Na uw aanvraag maken wij eerst een digitale 3D tekening van de te bouwen hal, die u kunt bekijken om een duidelijke indruk te krijgen.

Contact bouwbedrijf Miedema

Een werktuigberging is onmisbaar voor de meeste landbouwers. Wilt u een werktuigberging van hoge kwaliteit laten ontwerpen en bouwen door een ervaren team, neem dan contact op met Miedemabouw. Wij begeleiden het project van begin tot eind en ondersteunen bovendien bij het aanvragen van benodigde vergunningen. Via de website kunt u een offerte aanvragen voor uw gewenste project. Wij zijn bovendien telefonisch bereikbaar via 0594-249029 of via de e-mail info@miedemabouw.nl.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:11:01+02:00