Van idee tot oplevering

1 OFFERTESTADIUM
Na uw offerteaanvraag worden uw wensen in kaart gebracht tijdens een persoonlijk gesprek op locatie of op ons kantoor. Zodra we tot een overeenkomst komen, draagt MIEDEMAbouw zorg voor het hele voortraject; bouwaanvraag, calculatie, sterkteberekeningen en eventueel een 3D-video.
2 WERKVOORBEREIDING
Onze tekenaars zetten het 3D-ontwerp en de verzamelde gegevens uit de overeenkomst om naar precieze productietekeningen voor onze werkplaats. Daarnaast wordt de planning uitgewerkt en worden de benodigde bestellingen voor de productie- en bouwfase gedaan.
3 PRODUCTIEFASE
Aan de hand van de staal- en productietekeningen gaan onze productiemedewerkers aan de slag om de constructie te maken. MIEDEMAbouw doet vrijwel alles in eigen beheer; lassen, spuiten, zetwerk en vervolgens wordt eveneens het transport door ons uitgevoerd.
4 BOUWFASE
De montage en afwerking worden eveneens door de mensen van MIEDEMAbouw uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij niet alleen de hoogst haalbare kwaliteit garanderen, maar zijn wij eveneens in staat om de hierboven genoemde fases op elkaar af te stemmen.
Previous
Next