Werkwijze2019-01-28T12:13:35+02:00

Werkwijze

Bij MIEDEMAbouw hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom nodigen we u na uw offerteaanvraag graag uit voor een persoonlijk gesprek om al uw wensen door te nemen. Op basis daarvan stippelen we een realistisch plan van aanpak uit, waarin uw ideeën aangevuld worden met onze adviezen en ervaring. Wij helpen u de juiste fundering te kiezen en kunnen u ook adviseren over materiaal- en kleurgebruik voor onder andere borstwering, wandbekleding en dakbedekking. Details als deuren, kozijnen, vloeren en goten worden eveneens in samenspraak vastgelegd. Wij houden van duidelijkheid en korte lijnen. Daarom heeft u al vanaf moment één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Aanvraag en 3D ontwerp

De eerste fase in de visualisatie is een computermodel van uw te realiseren project. Dit computermodel wordt getekend in 3D. Aspecten als materialen en kleuren worden meteen meegenomen in deze tekening. Ook het aantal spanten, ramen en deuren en eventuele facilitaire ruimtes worden virtueel gepositioneerd. Nu kunt u al een goede indruk krijgen van het eindresultaat.
Voor het aanvragen van de benodigde vergunningen wordt de ontwerptekening verder uitgewerkt tot een aanvraag omgevingsvergunning tekening. Na ontvangst van de definitieve vergunning worden de productie- en bouwtekening gemaakt.

Uitzetten via digitaal systeem

Voor het uitzetten van het te bouwen project maken wij gebruik van een geavanceerd digitaal systeem. Hiermee kan het uitzetwerk tot op de millimeter nauwkeurig worden gedaan. Het systeem communiceert met een handcomputer waarin vooraf de complete bouwtekening met gebruik van coördinaten is ingelezen.

Constructie in eigen werkplaats

En dan begint de concrete realisatie. Alle onderdelen worden in eigen beheer op maat gemaakt door onze constructiemedewerkers. Na het conserveren van de constructie is deze klaar om getransporteerd te worden naar de bouwlocatie.

Bouw op locatie met het beste materiaal

Met eigen mankrachten en materieel wordt er op locatie gewerkt om uw project te realiseren.
De wanden worden dikwijls voorzien van stalen systeembeplating. Als dakbedekking wordt vaak gekozen voor stalen systeembeplating of golfplaten. Dit wordt afgewerkt met zetstukken, gemaakt in onze eigen zetterij. Aluminium dakgoten worden op locatie met een dakgotenmachine naadloos op de juiste lengte geproduceerd.
Omdat wij de meeste werkzaamheden compleet in eigen beheer en met eigen materieel uitvoeren, besparen we veel tijd en kosten en kunnen we ons helemaal focussen op de beste kwaliteit. En dat ziet u terug in het uiteindelijke resultaat!

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl