Bewaarplaats bouwen

MIEDEMAbouw is dé specialist in het bouwen van bewaarplaatsen voor akkerbouwers. Wij denken mee bij belangrijke zaken als:

  • geschikte materiaalkeuze
  • optimale isolatie
  • klimaatbeheersing
  • de nieuwste koeltechnieken
  • een werkbare inrichting met optimaal ruimtegebruik
  • regelgeving rond hygiëne en voedselveiligheid

Nieuwste ontwikkelingen

Bij het bouwen van bewaarplaatsen is goede isolatie van groot belang. Producten als bijvoorbeeld aardappelen, uien of bollen dienen bij voorkeur op een specifieke temperatuur bewaard te worden.

Isolatie speelt hierbij een belangrijke rol. Tegelijkertijd wordt ernaar gestreefd om zo min mogelijk energie te verbruiken. Als akkerbouwer bouwt u tenslotte voor de toekomst. Elk koelsysteem stelt zijn eigen eisen aan de bouw en inrichting.

Met MIEDEMAbouw kiest u voor een partij die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de akkerbouw. We vernemen graag wat uw wensen zijn en vullen deze desgewenst aan met onze adviezen en innovatieve oplossingen. 

Nieuwbouw bewaarplaats – bewaarloods – bewaarschuur

Alles uit handen geven?

Desgewenst kunt u al het werk rond de vergunningaanvraag en bouw aan MIEDEMAbouw over laten. In dat geval hebt u geen omkijken naar de bouw.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van moderne bewaarloodsen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. 

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst door intern snel te schakelen. 

De voordelen op een rij:

Bent u benieuwd naar wat MIEDEMAbouw nog meer heeft gebouwd?
Neem dan gerust contact met ons op.