Wilt u een werktuigenberging laten bouwen?

Het bouwen van een werktuigenberging is een groot project. Zo bent u afhankelijk van de ruimte die uw perceel biedt en daarnaast natuurlijk van de machines en werktuigen die u in de machineberging wilt plaatsen. Hebt u al een bouwvergunning aangevraagd of moet dit nog gebeuren?

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende types werktuigenbergingen. Van eenvoudig tot complex. Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Voor de bouw van een werktuigenberging bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Wij staan u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van werktuigenbergingen die door ons zijn gebouwd.

De voordelen op een rij: