Hallenbouw Groningen

Hallenbouw Groningen

Voor een specialist in hallenbouw bent u aan het juiste adres bij Miedemabouw. Wij zitten sinds 1951 in het vak en bieden bouwoplossingen voor zowel de agrarische als industriële sector.

Miedemabouw Groningen verzorgd hallenbouw nagenoeg in eigen beheer

Miedemabouw staat vooral bekend als agrarisch bouwbedrijf, maar bouwt naast agrarische hallen ook industriehallen. Wat ons uniek maakt in de wereld van de hallen bouw, is dat wij 90% van alle (bouw)werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Wij bereiden de nodige materialen zelf voor, wij transporteren de materialen zelf en monteren deze zelf op de desbetreffende locatie. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van onderaannemers, wat bedraagt aan een efficiënte werkwijze en korte bouwduur. Een ander voordeel is dat we het eindresultaat volledig in eigen hand hebben. Wij bewaken de kwaliteit continu, zodat we u de hal naar tevredenheid kunnen opleveren.

Hallenbouw in Groningen volledig naar uw wens

Voordat we van start gaan met de hallenbouw, gaan we met de klant om tafel om de wensen en eisen in kaart te brengen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen we u waar nodig adviseren. Wij dragen dan ook graag ideeën aan wat betreft architectuur, materiaalgebruik, isolatie en de indeling van de hal. Op basis van dit gesprek maken we een ontwerp en bouwplan. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Zoals gezegd voeren we bijna alle (bouw)werkzaamheden in eigen beheer uit, dus u kunt rekenen op een korte bouwduur en optimale kwaliteit.
Wilt u Miedemabouw inschakelen voor hallenbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:10:17+02:00