Stallen bouwen?

Stallen bouwen?

Voor een specialist in stallenbouw gaat u naar Miedemabouw in Groningen. Wij werken al jaren voor veehouders en akkerbouwers, en hebben hen voorzien van vele verschillende soorten stallen.

Met jarenlange ervaring is Miedemabouw uw specialist in stallen bouwen

Miedemabouw heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan binnen de agrarische sector. Wij weten wat de moderne veehouder en akkerbouwer eist en nodig heeft. Door te werken met innovatieve oplossingen, spelen we in op factoren die vandaag de dag belangrijk zijn. Denk hierbij aan factoren als schaalvergroting, automatisering en het milieu. Wij kijken niet alleen naar wat nu belangrijk is, maar ook naar wat belangrijk is in de toekomst.

Naast stallen bouwen kunt u Miedemabouw inschakelen voor het bouwen van maneges. Onze specialisten kunnen een standaard managehal opleveren, maar zij kunnen ook het complete bouwproject voor u verzorgen, inclusief stalinrichting.

Verschillende soorten stallen bouwen in Noord Nederland

Het type stal en bijbehorende bouwproces is afhankelijk van het soort dieren dat u in de stallen houdt en de grootte van eventuele mestopslag. Ieder stallenbouw project begint dan ook met een overleg. We vernemen graag wat uw wensen en eisen zijn, en vullen deze aan met onze deskundige adviezen. Zo stellen we samen met u een passend plan op. Omdat wij al het nodige personeel en materiaal in huis hebben, kunnen we u een scherpe offerte aanbieden. Wij hebben namelijk niet te maken met onderaannemers.

Naast scherpe offertes resulteert deze werkwijze in een korte bouwduur. Omdat we de werkzaamheden voor stallen bouwen grotendeels in eigen beheer uitvoeren leveren we uw project zonder omwegen op.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:06:59+02:00