Wilt u een stal bouwen?

Bij het bouwen van een stal komt heel wat kijken. Aan welke eisen moet de hal of stal voldoen? Heeft u al een bouwvergunning aangevraagd? Welke eisen stelt u aan het stalklimaat? Welke dieren wilt u in de te bouwen stallen huisvesten? Melkvee, vleesvee, jongvee, varkens, pluimvee of gaat het misschien om paarden?

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende stallen; van eenvoudig tot complex. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen, maar door onze brede ervaring kunnen we u bovendien voorzien van praktisch advies. 

Bent u van plan om een stal in Noord-Nederland te bouwen? MIEDEMAbouw kan u hier van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van stallen. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Wij staan u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

De voordelen op een rij: