Werktuigberging Groningen

Werktuigberging Groningen

Werktuigberging Groningen is een van de diensten die Miedemabouw levert. Wij zijn een veelzijdig bouw bedrijf dat zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft tot een specialist in hallenbouw. In eerste instantie zijn wij begonnen met loodsen en bewaarplaatsen en stallen voor agrarische doeleinden. Daarnaast zijn wij ons gaan richten op de productie van staalconstructies. Waar anderen veelal onderaannemers inzetten voor diverse onderdelen in het bouwproces, voeren wij nagenoeg de gehele bouw – van schets tot en met de complete oplevering in eigen beheer uit. Wij beschikken dan ook over alle benodigde kennis, materialen, machines, transportmiddelen en vakmanschap.

Werktuigberging Groningen en meer

Bij Miedemabouw kunt u voor diverse bouwprojecten terecht. Grofweg delen wij onze werkzaamheden in op de in de volgende onderdelen: turn-keyprojecten, industriehallen, bewaarplaatsen, stallenbouw, veld- en kapschuren en maneges. Op onze website zijn veel van onze projecten te bekijken. Ook kunt u hier onze bedrijfsfilm bekijken. Behalve deze specialisaties, zijn wij ook zeer kundig in het renoveren van daken. Bijvoorbeeld het vervangen van asbesthoudende daken. Vaak is het vervangen van zo’n dak fiscaal aantrekkelijk.

Meer informatie werktuigberging Groningen

Miedemabouw kan bij de bouw van uw bedrijfshal, opslag of berging van begin tot eind adviseren. Neem voor meer informatie en advies contact op via 0594 – 249029 of mail ons op info@miedemabouw.nl. Hebt u al concretere plannen, dan verzorgen wij graag vrijblijvend een offerte. Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en hebben het Grayond Financieel Gezond keurmerk. Daar zijn wij trots op en dit is een stukje extra zekerheid voor u.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:02:53+02:00