Agrarische bouw

Miedemabouw is een modern bouwbedrijf, gespecialiseerd in onder andere agrarische bouw. Wij hebben in de afgelopen jaren vele veehouders en akkerbouwers geholpen aan hallen voor opslag, koeling en stallenbouw. Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder.

Miedema voert klussen voor de agrarische bouw grotendeels uit in eigen beheer

Miedemabouw voert bouwwerkzaamheden voor zo’n 90% in eigen beheer uit vanaf een groot productieterrein in Grijpskerk. Vanuit daar bereiden we de nodige materialen voor en transporteren we deze om vervolgens te monteren op de bouwplaats. Dankzij deze werkwijze wordt de bouwduur verkort. Omdat we de productie in eigen beheer hebben kunnen we de kwaliteit continu waarborgen. Hiermee onderscheiden we ons dan van andere aannemers in de agrarische bouw, die vaak onderaannemers moeten inschakelen.

Specialist in agrarische bouw

Op het gebied van agrarische bouw, kunnen we u helpen aan veestallen, bewaarplaatsen, veld- en kapschuren, maneges en stallen. Dankzij onze ervaring weten we wat belangrijk is voor uw vee en uw producten.

Wat u ook laat bouwen door Miedemabouw, wij gaan altijd efficiënt om met de ruimte. We vullen uw wensen graag aan met deskundig advies en innovatieve oplossingen. Zo denken we bijvoorbeeld met u mee over de inrichting en mogelijkheden tot energiebesparing. Met tientallen jaren ervaring in de agrarische bouw weten we wat de moderne veehouder en akkerbouwer van ons eist. We komen deze eisen graag tegemoet!
Wilt u meer informatie over wat Miedemabouw voor u kan betekenen? Neem vooral contact met ons op! Onze medewerkers informeren en adviseren u graag.