Bedrijfshal bouwen

Bedrijfshal bouwen

Miedemabouw kan u als professioneel bouwbedrijf van dienst zijn bij het bouwen van een bedrijfshal. Hoewel Miedemabouw vooral bekend staat als agrarisch bouwbedrijf zijn we zeer gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen. Vooral de laatste jaren komt hier steeds meer focus op te liggen en we voorzien dan ook meer en meer ondernemers van een bedrijfsruimte.

Laat uw bedrijfshal bouwen door een specialist

Een bedrijfshal is een loods waarin meerdere ruimtes worden gecreëerd voor zzp-ers of kleine bedrijven. Veel ondernemers gebruiken de ruimte bijvoorbeeld als werkplaats of voor de opslag van producten. Ook particulieren kunnen vaak gebruik maken van een ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van van een auto, caravan of boot, of als hobbyruimte.

Voordat we beginnen met het bouwen van een bedrijfshal gaan we met u om tafel om uw wensen te bespreken. Als ervaringsdeskundige adviseert Miedemabouw u graag over de mogelijkheden wat betreft architectuur, materiaalgebruik, isolatie en de indeling van bedrijfsruimtes. Zo kunt u het bijvoorbeeld mogelijk maken voor ondernemers om meerdere units tegelijk te huur, met of zonder scheidingswand. Zo’n optie maakt het huren van ruimtes extra aantrekkelijk.

Een bedrijfshal laten bouwen gaat bij Miedemabouw snel en nauwkeurig

Na het opstellen van een duidelijk plan beginnen we met het bouwen van de bedrijfshal. Wij voeren bijna alle (bouw)werkzaamheden in eigen beheer uit. Zo worden de nodige materialen door onszelf voorbereid, getransporteerd en gemonteerd op de desbetreffende ruimte. Wij zijn niet afhankelijk van onderaannemers, wat resulteert in een korte bouwduur. Omdat wij het eindresultaat volledig in eigen hand hebben kunnen we de kwaliteit continu bewaken.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:08:49+02:00