Loods bouwen Friesland

Loods bouwen Friesland

Hebt u plannen voor een loods bouwen Friesland, dan kan Miedemabouw als specialist in de bouw van hallen u zeker van dienst zijn. Wij hebben al jaren ervaring met het bouwen van grote opslagplaatsen en kunnen de werkzaamheden voor het grootste gedeelte in eigen beheer uitvoeren. Wij beschikken over kennis en vakmanschap en over een machinepark met alle benodigde materieel en transportmiddelen. Ook materiaal hebben wij zelf in huis. U hebt dus niet te maken met diverse onderaannemers en verschillende contactpersonen. Dat houdt de lijntjes kort en zorgt voor een strakke en goed inzichtelijke planning. Miedemabouw werkt aan de hand van een duidelijk plan van aanpak.

Meer dan alleen loods bouwen Friesland

Miedemabouw heeft veel klanten in de agrarische sector. Wij bouwen meer dan alleen loodsen. Ons dienstenpakket is grofweg in te delen in het bouwen van turn-keyprojecten, industriehallen, bewaarplaatsen, stallenbouw, veld- en kapschuren en maneges. Op onze website kunt u veel voorbeelden van diverse bouwprojecten bekijken. Hebt u nog geen plan, dan kunnen wij samen met u een ontwerp maken. Hebt u al concretere plannen? Dan kunnen wij samen de uitvoering bekijken en een offerte op maat maken.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over loods bouwen Friesland, advies of een offerte voor uw project? Hebt u een loods gezien die door ons is gebouwd en wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 249029 of mailen op info@miedemabouw.nl. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:03:08+02:00