Wilt u een loods in Friesland laten bouwen?

Het bouwen van een loods of bedrijfshal is een groot project. Welke mogelijkheden biedt het perceel qua ruimte? Aan welke eisen moet de loods voldoen? Heeft u al een bouwvergunning aangevraagd?

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende types bedrijfshallen; van eenvoudig tot complex.

Als u een loods in Friesland wilt bouwen, bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van verschillende types bedrijfshallen. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u voor het bouwen van een loods nodig heeft in huis. 

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Desgewenst staan wij u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

Onze medewerkers werken met bouwmateriaal van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om vakwerk te leveren tegen een scherpe prijs.

De voordelen op een rij:

Loodsen in Noord-Nederland

Het werkgebied van bouwbedrijf MIEDEMAbouw bevindt zich in Noord-Nederland. De kaart toont de agrarische (rood) en industriële (blauw) gebouwen die door MIEDEMAbouw zijn gebouwd of gerenoveerd.

Unable to locate map with id: 1