Turn-key projecten

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van bouwprojecten die geen woonbestemming hebben;

  • bedrijfshallen
  • winkelpanden
  • kantoorpanden

Van eenvoudig tot complex, MIEDEMAbouw realiseert het. Ook als u ervoor kiest om alles uit te besteden via het zogenaamde turn-key principe ben u bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen, maar kunnen we u bovendien voorzien van praktisch advies. 

Voor verschillende projecten binnen de utiliteitsbouw, bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Wij staan u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

De voordelen op een rij:

Unable to locate map with id: 1

Bent u benieuwd naar wat MIEDEMAbouw nog meer heeft gebouwd?
Neem dan gerust contact met ons op.