Turn-key projecten

Geeft u de voorkeur aan turn-key projecten? Dan bent u bij Miedemabouw in Groningen aan het juiste adres. Projecten voor zowel de agrarische sector als bedrijven leveren wij sleutel-klaar op, oftewel “turn-key”. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, service en deskundigheid. Wij vertellen u graag waarom.

Het voordeel van turn-key projecten

Turn-key betekent dat één enkel bedrijf projecten volledig gebruiksklaar oplevert. Of beter gezegd levert een bedrijf het project ‘sleutel-klaar’ op, vandaar de naam turn-key. Miedemabouw is dit bedrijf voor u. Door te werken met turn-key onderscheiden we ons van andere aannemers die veelal gebruik maken van de diensten van onderaannemers. Wij voeren 90% van alle (bouw)werkzaamheden uit in eigen beheer. Wij hebben alle specialisten in huis en kunnen dus snel schakelen. Zonder omwegen en zonder kostbare tijd te verliezen gaan we aan de slag met uw plan. Hierdoor kunnen we u een scherpe offerte aanbieden. Omdat we niet te maken hebben met externe partijen kunnen we ons houden aan de strakke planning. U kunt dus rekenen op een korte bouwduur. Daarnaast resulteert deze werkwijze in continue kwaliteitsbewaking. We hebben het eindresultaat tenslotte volledig in eigen hand.

Turn-key projecten op het gebied van agrarische en industriële bouw

U kunt bij Miedemabouw in Groningen terecht voor turn-key projecten op het gebied van agrarische bouw en utiliteitsbouw. Zo bouwen wij stallen, bewaarplaatsen, maneges, schuren, maar ook bedrijfs- en productiehallen. Wij zijn dan ook zeker een veelzijdig bouwbedrijf te noemen. Spreekt deze manier van werken u aan? Neem vooral contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden wat betreft turn-key projecten.

Utiliteitsbouw

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van bouwprojecten die geen woonbestemming hebben;

  • bedrijfshallen
  • winkelpanden
  • kantoorpanden

Van eenvoudig tot complex, MIEDEMAbouw realiseert het. Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen, maar kunnen we u bovendien voorzien van praktisch advies. 

Voor verschillende projecten binnen de utiliteitsbouw, bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Wij staan u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

De voordelen op een rij:

  • het verzorgen van de bouwaanvraag
  • het creëren van bouwtekeningen & productietekeningen
  • het bouwmateriaal op maat maken in ons constructiebedrijf
  • het transport, de montage en de professionele afwerking
  • onze werkwijze garandeert een korter bouwproces
  • het bieden van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bent u benieuwd naar wat MIEDEMAbouw nog meer heeft gebouwd?
Neem dan gerust contact met ons op.