Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

U bent bij Miedemabouw in Groningen aan het juiste adres voor utiliteitsbouw. Miedemabouw is een modern en veelzijdig bouwbedrijf met tientallen jaren ervaring. Wij leveren agrarische gebouwen op, maar zijn dus ook in te schakelen voor utiliteitsbouw.

Wij onderscheiden ons van andere bouwbedrijven door 90% van de bouwwerkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Wij beschikken over de nodige specialisten, materialen en apparatuur om ieder project gebruiksklaar op te leveren. Hierdoor kunnen wij slagvaardig te werk kunnen gaan, zonder kostbare tijd te verliezen.

Uw specialist in utiliteitsbouw

Onder utiliteitsbouw vallen in principe alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Miedemabouw richt zich binnen de utiliteitsbouw vooral op het bouwen van bedrijfshallen, industriehallen en het realiseren van turn-key projecten.

Turn-key projecten
In tegenstelling tot andere aannemers die veelal werken met onderaannemers, voert Miedemabouw de bouwwerkzaamheden grotendeels in eigen beheer uit. Dit geeft ons de mogelijkheid projecten volledig sleutel-klaar op te leveren, oftewel ‘Turn-key‘.

Bedrijfshallen
In een bedrijfshal worden verschillende ruimtes gecreëerd waar ondernemers terecht kunnen. Zij kunnen deze ruimte gebruiken als bijvoorbeeld werkplek of opslagplaats. Ook particulieren huren zo nu en dan een ruimte in een bedrijfshal om bijvoorbeeld een auto of caravan te stallen. Als specialist in utiliteitsbouw denkt Miedemabouw graag met u mee over de inrichting van de bedrijfshal.

Industriehallen
Miedemabouw is zeer ervaren in het bouwen van industriehallen. We weten wat de moderne ondernemer van ons eist en doen er alles aan om aan deze eisen te voldoen. We vertalen uw wensen naar duidelijk plan, aangevuld met onze adviezen over architectuur, isolatie en materiaalgebruik.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:04:32+02:00