Werktuigberging Friesland

Werktuigberging Friesland

Opslag van werktuigen vergt vanzelfsprekend grote ruimtes en de bouw ervan kunt u het beste overlaten aan een specialist. Miedemabouw is gespecialiseerd in het bouwen van hallen en kan de bouw van uw opslagruimte van schets tot oplevering voor u verzorgen. Op onze website vindt u veel voorbeelden van werktuigberging Friesland. Wij voeren het bouwproject voor 90% in eigen beheer uit. Wel zo gemakkelijk, dan hebt u niet met allerlei onderaannemers te maken en dat betekent korte lijntjes en een strakke planning. Wij beschikken zelf over alle benodigde kennis, materialen, machines, transportmiddelen en vakmanschap.

Meer dan werktuigberging Friesland

De agrarische sector is voor Miedemabouw heel belangrijk. Onze voornaamste bouwprojecten zijn op te delen in de categorieën turn-keyprojecten, bewaarplaatsen, stallenbouw, veld- en kapschuren en maneges. Maar ook de bouw van een bedrijfs- of industriehal is bij ons in vakkundige handen. Wij kennen de wensen van de moderne ondernemer en zetten in samenspraak met u een hal neer die volledig aan uw behoefte en aan de voorschriften van deze tijd voldoet. Naast bouwwerkzaamheden verzorgt ons bedrijf ook dakrenovaties. Wij kunnen bijvoorbeeld uw asbesthoudende dak voor u vervangen, maar ook andere bestaande daken compleet vernieuwen.

Contact werktuigberging Friesland

Miedemabouw is lid van de Koninklijke metaalunie en heeft het Financieel Gezond certificaat van Graydon. Daar zijn we trotst op en het is voor u een stukje extra zekerheid. Wilt u advies of informatie? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan telefonisch op 0594 – 249029 of per mail via op info@miedemabouw.nl. Wij horen graag van u.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:02:39+02:00