Bedrijfsloods bouwen

Bedrijfsloods bouwen

Miedemabouw is gespecialiseerd in het bouwen van industriële gebouwen en kan u dus ook voorzien van een hoogwaardige bedrijfsloods.

Miedema kan een bedrijfsloods bouwen, maar u kunt ook een bedrijfsruimte huren

Miedemabouw wordt gekenmerkt als een bouwbedrijf gespecialiseerd is agrarische bouw. We voeren echter steeds vaker bouwwerkzaamheden uit voor de industriële markt. We hebben inmiddels ook vele ondernemers voorzien van bedrijfsloodsen.

U kunt een bedrijfsloods laten bouwen voor uw eigen bedrijf of een bedrijfsloods onderverhuren aan ondernemers. Dat in dat geval creëert Miedemabouw tijdens het bouwen verschillende ruimtes. Deze kunnen dienen als kantoor, werkplek of opslagplaats voor ondernemers en kleine bedrijven. Deze ruimtes worden vaak voorzien van een eigen loopdeur en elektrische overheaddeur. Ook particulieren kunnen gebruik maken van een ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een auto, caravan of boot, of als hobbyruimte.

Miedemabouw bouwt niet alleen bedrijfsloodsen, kunt u ook bij ons terecht als u een ruimte wilt huren. Voor meer informatie over verhuur mogelijkheden gaat u naar de verhuur pagina.

Een hoogwaardige bedrijfsloods laat u bouwen door Miedemabouw

Voorafgaand aan het bouwen van de bedrijfsloods gaan we met u in overleg. We bespreken uw wensen en eisen, en vullen deze aan met adviezen over de architectuur, materiaalgebruik, isolatie en de eventuele indeling van bedrijfsruimtes.

Als het bouwplan is goedgekeurd gaan we aan de slag. Omdat we 90% van de bouwwerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, kunt u rekenen op een korte bouwtijd. We zijn namelijk niet afhankelijk van onderaannemers, zoals veel andere bouwbedrijven. Omdat we het eindresultaat volledig in eigen hand hebben kunnen we de kwaliteit continu bewaken.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:09:12+02:00