Bedrijfsloods bouwen in Noor-Nederland

Het bouwen van een bedrijfsloods heeft heel wat voeten in de aarde. Welke mogelijkheden biedt het perceel qua ruimte? Aan welke eisen moet de bedrijfsloods die u voor ogen heeft voldoen? Heeft u al een bouwvergunning voor de bedrijfsloods aangevraagd?

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende types bedrijfsloodsen; van eenvoudig tot complex. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen, maar kunnen we u bovendien voorzien van praktisch advies. 

Als u een bedrijfsloods wilt bouwen, bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van bedrijfspanden. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis voor het bouwen van een bedrijfsloods in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Wij staan u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

De voordelen op een rij:

Unable to locate map with id: 1

Bent u benieuwd naar wat MIEDEMAbouw nog meer heeft gebouwd in Friesland?
Neem dan gerust contact met ons op.