Hallenbouw Friesland

Het bouwen van een bedrijfshal heeft heel wat voeten in de aarde. Welke mogelijkheden biedt het perceel qua ruimte? Aan welke eisen moet de hal voldoen? Heeft u al een bouwvergunning aangevraagd?

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende types bedrijfshallen; van eenvoudig tot complex. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen, maar kunnen we u bovendien voorzien van praktisch advies. 

Als u een werktuigenberging wilt bouwen, bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van werktuigenbergingen. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Wij staan u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

De voordelen op een rij:

Hallenbouw in Noord-Nederland

Het werkgebied van bouwbedrijf MIEDEMAbouw bevindt zich in Noord-Nederland. De kaart toont de agrarische (rood) en industriële (blauw) gebouwen die door MIEDEMAbouw zijn gebouwd of gerenoveerd.

Unable to locate map with id: 1