Wilt u een loods bouwen in Drenthe?

Het bouwen van een loods is een groot project. Welke mogelijkheden biedt het perceel qua ruimte? Aan welke eisen moet het gebouw voldoen? Heeft u al een bouwvergunning aangevraagd?

MIEDEMAbouw heeft veel ervaring met het bouwen van verschillende loodsen en bedrijfshallen; van eenvoudig tot complex. Met een industriële of een agrarische functie. MIEDEMAbouw realiseert het allemaal.

Als u een loods in Drenthe wilt bouwen, bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u voor het bouwen van een loods nodig heeft in huis. 

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan. Desgewenst staan wij u bij vanaf het concept tot en met de afwerking.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

Onze medewerkers werken met bouwmateriaal van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om vakwerk te leveren tegen een scherpe prijs.

De voordelen op een rij:

Unable to locate map with id: 1

Bent u benieuwd naar meer loodsen die MIEDEMAbouw heeft gebouwd in Drenthe?
Neem dan gerust contact met ons op.