Loods bouwen

Loods bouwen

Als u een loods wil laten bouwen in Groningen en omstreken bent u aan het juiste adres bij Miedemabouw. Wij zijn een professioneel bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van loodsen voor zowel de agrarische als industriële sector. Wij voeren de bouwwerkzaamheden grotendeels in eigen beheer uit. Dit betekent dat we niet afhankelijk zijn van onderaannemers en dus snel kunnen schakelen. De kracht van ons bouwbedrijf zit ‘m dan ook in de korte bouwduur en continue kwaliteitsbewaking. Omdat we alles zelf doen, hebben we het eindresultaat ook zelf in de hand.

Miedemabouw kan elk type loods bouwen

Loods voor agrarische sector
Voor de agrarische markt bouwen we loodsen met verschillende doeleinden. Zo kunnen we u voorzien van veestallen, bewaarplaatsen, veld- en kapschuren, maneges en stallen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de agrarische sector weten we wat belangrijk is voor uw vee en uw producten.

Bedrijfsloods
Miedemabouw bouwt bedrijfsloodsen voor grote bedrijven, maar ook loodsen die worden ingedeeld in verschillende bedrijfsruimtes. Deze bedrijfsruimtes zijn bedoeld voor kleine bedrijven en zzp-ers. Onze bedrijfsloodsen worden veelal gebruikt als ruimte voor opslag, productie en verwerking.

Laat uw loods bouwen door een professional

Wat voor loods u ook wil laat bouwen door Miedemabouw uit Groningen, de mogelijkheden zijn eindeloos! We vernemen graag wat uw wensen en eisen zijn, en geven u vervolgens deskundig advies. We dragen verschillende mogelijkheden aan en komen met innovatieve oplossingen op het gebied van onder andere inrichting, materiaalgebruik en isolatie. Zo creëren we samen met u een bouwplan voor de gewenste loods.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:05:58+02:00