Loodsenbouw Groningen

Loodsenbouw Groningen

Miedemabouw is dé specialist in loodsenbouw in Groningen en omstreken. Miedemabouw zit sinds 1951 in het bouwvak en heeft ervaring met het bouwen van loodsen voor de agrarisch en industriële sector.

Miedemabouw, uw specialist in loodsenbouw in Groningen

Loodsenbouw voert Miedemabouw voor 90% in eigen beheer uit. Zo bereiden de materialen voor en transporteren en monteren deze zelf. Wij zijn dus niet afhankelijk van onderaannemers. Dit maakt dat we snel kunnen schakelen, efficiënt te werk kunnen gaan en een korte bouwduur kunnen realiseren. Daarnaast hebben we het eindresultaat volledig zelf in de hand, omdat we de werkzaamheden zelf uitvoeren. Zo kunnen we de kwaliteit optimaal bewaken en een loods opleveren waar zowel u als wij 100% achter staan.

Voor veelzijdige loodsenbouw in Groningen

Zoals gezegd is Miedemabouw gespecialiseerd in loodsenbouw voor de agrarisch en industriële sector. Wij bouwen agrarische loodsen voor verschillende doeleinden. Zo bouwen we veestallen, bewaarplaatsen, veld- en kapschuren, maneges en stallen. Wij hebben veel ervaring in de agrarische sector, dus voorzien u graag van deskundig advies.

Voor de industriële sector bouwen we bedrijfsloodsen voor grote bedrijven, voor bijvoorbeeld opslag, productie en verwerking. Ook bouwen we loodsen die plek bieden voor verschillende kleine bedrijven en/of zzp-ers.

Wat voor loods u ook wilt laten bouwen, Miedemabouw staat dankzij hun jarenlange kennis en ervaring garant voor kwaliteit en service. Wij denken met u mee en komen met innovatieve oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld inrichting, materiaalgebruik en isolatie. Wij creëren samen met u een loods die volledig voldoet aan uw wensen.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:10:29+02:00