Bewaarplaats bouwen

Bewaarplaats bouwen

Als u een bewaarplaats wilt laten bouwen door een professional uit Groningen bent u aan het juiste adres bij Miedemabouw. Als veelzijdig bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in utiliteitsbouw en agrarische bouw. Vooral in de agrarische sector ligt veel werk voor ons. Zo bouwen wij voor zowel de veehouder als de akkerbouwer stallen, schuren, maneges en bewaarplaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dan ook precies wat een moderne veehouder of akkerbouwer eist. Eisen waar de hallen en bewaarplaatsen van Miedemabouw volledig aan voldoen!

Laat een unieke bewaarplaats bouwen in Groningen door een echte specialist

Bij het bouwen van een bewaarplaats is goede isolatie van groot belang. Producten als aardappelen, groente, fruit en bollen die in de bewaarplaats worden opgeslagen moeten tenslotte op temperatuur worden gehouden. Om u volledig van dienst te kunnen zijn, kan Miedemabouw u ook helpen aan koelapparatuur van kwaliteit. Wij werken namelijk met verschillende partners die gespecialiseerd zijn in koelapparatuur.

Naast isolatie kijken we naar de inrichting van de bewaarplaats. We richten deze praktisch in voor zowel opslag als overslag. Uiteraard gaat alles in overleg met u. We vernemen graag wat uw wensen zijn en vullen deze aan met onze adviezen en innovatieve oplossingen. Zo dragen we bij aan een optimaal werkproces in uw bewaarplaats.

Het bouwen van een bewaarplaats doet Miedemabouw grotendeels zelf

Miedemabouw in Groningen onderscheidt zich van zijn concurrenten door 90% van de (bouw)werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Wij hoeven dus geen onderaannemers in te schakelen, wat resulteert in een korte bouwtijd. U kunt dan ook rekenen op een efficiënte werkwijze en continue kwaliteitsbewaking.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:05:13+02:00