Bewaarplaats bouwen

MIEDEMAbouw is dé specialist in het bouwen van bewaarplaatsen. We hebben reeds voor veel akkerbouwers gebouwd.

Bij het bouwen van een bewaarplaats is het van belang dat het pand geheel naar uw wens is wat betreft:

  • duurzame en hoog kwalitatieve bouw met oog voor vorm en functie
  • korte loop- en rijroutes
  • klimaatbeheersing, optimale isolatie en eventueel de nieuwste koeltechnieken
  • het voldoen aan alle regelgeving rond hygiëne en voedselveiligheid

Onze jarenlange ervaring maakt dat MIEDEMAbouw op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen uw sector. Hier kunt u uw voordeel mee doen.

Van eenvoudig tot complex, MIEDEMAbouw realiseert het. Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen, maar kunnen we u bovendien voorzien van praktisch advies.

Laat een unieke bewaarplaats bouwen door een echte specialist

Bij het bouwen van een bewaarplaats is goede isolatie van groot belang. Producten als bijvoorbeeld aardappelen, uien of bollen moeten bij voorkeur op een specifieke temperatuur bewaard worden.

Isolatie speelt hierbij een belangrijke rol. Maar ook elk koelsysteem stelt zijn eigen eisen aan de bouw en inrichting. Met MIEDEMAbouw kiest u voor een partij die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de akkerbouw. We vernemen graag wat uw wensen zijn en vullen deze desgewenst aan met onze adviezen en innovatieve oplossingen. 

Voor de bouw van een bewaarplaats bent u bij MIEDEMAbouw aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar projecten in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom MIEDEMAbouw?

Met MIEDEMAbouw haalt u alle kennis die u nodig heeft in huis. Wij zijn al decennia lang dé specialist in het bouwen van industriële en agrarische hallen in Noord-Nederland.

Doordat wij ruim 90% van de werkzaamheden in eigen beheer doen kunnen wij u in elke fase met raad en daad bijstaan.

MIEDEMAbouw boekt veel tijdwinst doordat we intern snel kunnen schakelen en doordat we tekenen, productie, transport en montage scherp op elkaar kunnen afstemmen. 

De voordelen op een rij:

Unable to locate map with id: 1

Bent u benieuwd naar wat MIEDEMAbouw nog meer heeft gebouwd?
Neem dan gerust contact met ons op.