Bewaarschuur bouwen

Bewaarschuur bouwen

Wanneer u een vee- of akkerbouwbedrijf heeft dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om uw voorraden goed te kunnen bewaren. Wanneer de oogst van het land komt en deze niet direct voor verdere handel of verwerking kan worden vervoerd is het belangrijk dat deze droog en schoon kan worden opgeslagen. Wanneer het hooi van het land wordt gehaald om uw vee in de winter mee te voeden wilt u natuurlijk dat dit veilig wordt bewaard zonder het risico op brand door hooibroei. Een bewaarschuur bouwen is dan de meest adequate oplossing. Wellicht ziet u op tegen zo’n groot project, maar Miedema Bouw staat voor u klaar om voor u de perfecte bewaarplaats voor uw goederen te realiseren.

Een bewaarschuur bouwen is onze expertise

Wij realiseren onze bouwprojecten voor het grootste deel in eigen beheer, wij hebben eigen personeel in dienst om uw project snel en goed af te ronden. Een bewaarschuur bouwen vraagt daarnaast om specialistische kennis als het gaat om koeling en dergelijke. Voor deze specialistische aanpassingen werken wij samen met betrouwbare partners. Zo wordt een bewaarplaats gerealiseerd waar vanuit u het gehele jaar uw goederen kunt transporteren en distribueren.

Leg uw bouwplannen aan ons voor en wij denken graag met u mee

Heeft u plannen om een bewaarschuur te laten bouwen en wilt u daarvoor een betrouwbaar bouwbedrijf in de arm nemen? Neem dan contact op met Miedema Bouw. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag om er een duurzaam bouwwerk van te maken. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 249 029. Legt u uw plannen of uw vragen liever voor in een e-mail, dan kunt u een bericht sturen naar info@miedemabouw.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en maken graag een afspraak met u om uw plannen te bespreken.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:12:22+02:00