Agrarische bedrijfsgebouwen

Agrarische bedrijfsgebouwen

Miedemabouw bouwt al jaren verschillende soorten hallen, stallen en gebouwen in Groningen en omstreken, waaronder agrarische bedrijfsgebouwen. Wij zijn erg veelzijdig, maar ons hart ligt bij de agrarische bouw. Wij vullen uw wensen aan met een deskundig advies en innovatieve oplossingen. Alles om de beste kwaliteit te kunnen leveren!

Miedemabouw voert 90% van alle (bouw)werkzaamheden uit in eigen beheer. Dit betekent dat onze specialisten zelf de materialen voorbereiden, transporteren en monteren op de bouwplaats. Wij werken anno 2014 dan ook met 50 vakmensen. Omdat we de projecten zelf van begin tot eind organiseren, hebben we het eindresultaat volledig in eigen hand. U kunt bij ons dan ook rekenen op een efficiënte werkwijze en kwaliteit.

Focus op agrarische bedrijfsgebouwen

Op het gebied van agrarische bedrijfsgebouwen, kunnen we u helpen aan veestallen, bewaarplaatsen, veld- en kapschuren, maneges en stallen.

Bewaarplaatsen
Bewaarplaatsen worden veelal gevuld met etenswaren en natuurproducten. Onze bewaarplaatsen zijn daarom optimaal geïsoleerd en praktisch ingericht voor opslag.

Veestallen
Miedemabouw heeft vele veehouders voorzien van moderne en professionele veestallen. Wij kunnen inspelen op verschillende factoren die voor u belangrijk zijn.

Veld- en kapschuren
Veld- en kapschuren kunnen we op maat bouwen, maar u kunt ook kiezen voor een kant-en-klaar bouwpakket.

Maneges
Maneges vallen ook onder agrarische bedrijfsgebouwen. Wij kunnen een manege bouwen en compleet inrichten zoals u wilt.

Stallenbouw
Miedemabouw weet als specialist in stallenbouw precies waar een goede stal aan moet voldoen en wij adviseren u dan ook graag.
Wilt u ook agrarische bedrijfsgebouwen laten bouwen door een ervaren specialist uit Groningen? Laat u informeren door een van onze medewerkers.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:05:29+02:00