Asbest dakrenovatie Friesland

Asbest dakrenovatie Friesland

Asbest werd in het verleden veel gebruikt als isolatiemateriaal. Daar was het prima geschikt voor, totdat bleek dat asbest zeer kankerverwekkend is. Asbest moet dan ook overal waar gerenoveerd wordt, worden verwijderd. En dit moet deskundig en onder strenge veiligheidsmaatregelen gebeuren om te voorkomen dat er gezondheidsrisico’s ontstaan voor omwonenden of medewerkers. De vakmensen van Miedema Bouw zijn speciaal opgeleid om asbest deskundig te verwijderen zodat u na renovatie van het dak van uw huis, schuur of loods geen risico meer loopt op ernstige gezondheidsproblemen.

Een asbest dakrenovatie Friesland deskundig uitgevoerd

Heeft u een dak waarin asbest is verwerkt dan kunt u dit tijdens een renovatie of verbouwing deskundig laten verwijderen door onze vakmensen. Wij zorgen ervoor dat al het asbest conform de daarvoor geldende richtlijnen wordt verwijderd en afgevoerd. Na verwijdering van het asbest wordt uw dak vakkundig gerenoveerd en geïsoleerd met materiaal dat geen risico’s voor uw gezondheid oplevert. Wij kunnen een asbest dakrenovatie Friesland snel en deskundig voor u uitvoeren.

Vraag uw offerte aan voor een asbest dakrenovatie

Is er asbest gebruikt bij het isoleren van uw dak en wilt u hier van af? Dan kunnen wij het dak van uw pand vakkundig voor u renoveren. U kunt nu direct een offerte aanvragen via ons e-mailadres info@miedemabouw.nl. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag dan kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 0594-249029. Wij staan voor u klaar om uw dak deskundig en snel voor u te renoveren en het asbest veilig te verwijderen.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:13:20+02:00