Stallenbouw Friesland

Stallenbouw Friesland

Als veehouder of akkerbouwer wilt u goede faciliteiten om uw werk efficiënt te kunnen uitvoeren. U wilt waarschijnlijk ook het beste voor uw vee, waarbij een goede veestal erg belangrijk is. Als u een veestal wilt laten bouwen in noord Nederland door ervaren vaklieden, bent u bij Miedemabouw aan het juiste adres. Stallenbouw Friesland is een van onze specialisaties en wij verzorgen het bouwproject van begin tot eind. Naast agrarische bedrijfshallen zijn wij ook bedreven in utiliteitsbouw, bedrijfs- en productiehallen.

Gegarandeerde kwaliteit bij stallenbouw Friesland

Ons veelzijdige bouwbedrijf is al sinds 1951 actief en richtte zich vanaf het begin op de bouw van loodsen, bewaarplaatsen en stallen voor agrarische doeleinden. Wij hebben dus ruime ervaring in deze sector en zijn al vele uitdagingen aangegaan. Er is dus weinig waar wij geen kennis over beschikken en u kunt altijd speciale voorkeuren doorgeven. Miedemabouw verzorgt vrijwel het gehele bouwproject zelf, waardoor de bouwduur zo kort mogelijk is en kwaliteit gegarandeerd is. Dat is ook makkelijk voor u, omdat u dan één centraal aanspreekpunt heeft. Voor de bouw van een stal houden wij rekening met welke dieren er in zullen verblijven en eventuele andere factoren zoals automatisering en het milieu.

Onze diensten

Bent u benieuwd naar ons werk, dan kunt u voorbeelden van afgeronde projecten, onder andere van stallenbouw, vinden op onze website. Op de website kunt u tevens een offerte aanvragen om een prijsindicatie te krijgen. Naast stallenbouw verzorgen bij ook andere diensten zoals de realisatie van industriehallen, bewaarplaatsen, maneges, werktuigbergingen en renovaties. Voor vragen of advies kunt u bellen naar 0594-249029 of mailen naar info@miedemabouw.nl.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:10:44+02:00