Dakrenovatie bedrijfshal Friesland

Dakrenovatie bedrijfshal Friesland

Een bedrijfshal is meestal een pand met een flink aantal vierkante meters. De renovatie van het dak kan dan ook een hele klus zijn. Niet ieder aannemersbedrijf ziet een dergelijk groot project zitten, zeker als er ook nog eens tijdsdruk op staat. Wilt u het dak van uw bedrijfshal vakkundig laten renoveren dan neemt u natuurlijk contact op met Miedema Bouw, want wij draaien voor een dergelijk groot project onze hand niet meer om. Met vele jaren ervaring op zak kunnen wij u garanderen dat uw dak vakkundig en snel wordt gerenoveerd, hoe groot uw bedrijfshal ook is.

Dakrenovatie bedrijfshal Friesland is werk voor professionals

Het renoveren van het dak van een grote bedrijfshal laat u niet over aan de eerste de beste. Dakrenovatie bedrijfshal Friesland is een klus voor een professioneel bedrijf dat van aanpakken weet. Wij kunnen het dak van uw bedrijfshal professioneel renoveren zodat het weer aan alle milieu- en veiligheidseisen voldoet. Na renovatie zult u zien dat uw pand enorm is opgeknapt, deze verbeterde uitstraling is natuurlijk goede reclame voor uw bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor vakkundige renovatie van het dak van uw bedrijfshal.

Wij brengen graag een passende offerte uit voor uw renovatieopdracht

Overweegt u het dak van uw bedrijfshal te laten renoveren dan nodigen wij u van harte uit om een offerte aan te vragen. Wij zullen met plezier en vakmanschap uw opdracht uitvoeren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U kunt ons bereiken via e-mail op het adres info@miedemabouw.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0594-249029.

Offerte aanvragen
Meer weten?

De Riet 24
9843 AR Grijpskerk
Tel: 0594 – 249029
Email: info@miedemabouw.nl

2018-12-01T15:13:37+02:00